Vanaf 20 oktober bij
Creëer jouw eigen ‘The voice of Holland’ lichtshow
Klik nog een keer voor een andere kleur!
TV
Read
Relax
Creëer jouw eigen ‘The voice of Holland’ lichtshow
Creëer hier jouw eigen The voice of Holland lichtshow en maak iedere week kans op een speciaal Philips Hue pakket ter waarde van €259! Selecteer voor iedere lamp in de woonkamer je favoriete kleur. Start vervolgens jouw persoonlijke The voice of Holland lichtshow. Als je tevreden bent met het resultaat, stuur je je show in om mee te dingen naar deze fantastische prijs!
Doe mee
Ik wil kans maken op een Philips Hue pakket
overslaan
Klik meerdere keren voor andere kleuren!
sluiten
TV Mode
Speel met de kleuren van de lampen in deze woonkamer voor een spectaculaire The voice of Holland ervaring. Selecteer je favoriete kleuren, stuur jouw lichtshow in en maak kans op een speciaal Philips Hue pakket.
Read mode
Is The voice of Holland afgelopen maar heb je nog niet genoeg gehad? Activeer dan het ideale licht om te lezen en bekijk alle exclusieve content in de Red Room app. De Read mode geeft helder wit licht waardoor je je volledig kunt focussen. Erg handig wanneer je bezig bent op je tablet, maar ook als je een goed boek aan het lezen bent.
Relax mode
Gezellig nog even nagenieten van The voice of Holland? Door de warme witte tinten van de Relax mode wordt er een ontspannen sfeer gecreëerd die perfect is om met familie en vrienden na te praten.
Beleef The voice of Holland nóg intenser
Wist je dat je tijdens The voice of Holland Live je Philips Hue lampen kunt koppelen aan de Redroom app? Dan kleurt jouw woonkamer mee met de optredens van de talenten! Klik op ‘Philips Hue’ in het hoofdmenu van de app, kies voor ‘Je Philips Hue lampen koppelen’ en beleef The voice of Holland nóg intenser!
De Hue Discover Living Room
Door jouw lichtshow in te sturen maak jij iedere week kans op een speciaal Philips Hue pakket . Wil je meer weten over wat Philips Hue allemaal kan?
Meer over Philips Hue