Vanaf 20 oktober bij

Doe mee met The voice recorder

Wil jij zelf ervaren hoe het is om op het podium van The voice of Holland te staan? Neem dan hier jouw favoriete nummer op. Babette Labeij, dé vocal coach van The voice, heeft nog een aantal zangtips voor jou. Bekijk de video’s hieronder en zorg ervoor dat je stem optimaal is voorbereid.

Upload je video en krijg jouw exclusieve clip toegestuurd. Deze kun je ook weer delen met al je vrienden op social media. Door het insturen van jouw video maak je kans op een optreden van een van de Voice-talenten bij jou thuis!
Deze actie is afgelopen
Bekijk Gallery

Tip 1

Tip 2

Tip 3

Wat moet ik doen?

1 Kies je nummer
Kies een favoriet nummer dat je zou willen insturen voor The voice recorder. Oefen goed voor het opnemen en check vooral de tips van dé vocal Coach van The voice of Holland Babette Labeij. TIP: neem voordat je gaat zingen een isla® pastille. isla® pastilles verzorgen en beschermen je stem en keel.
2 Neem het op
Neem in minimaal 20 seconden en maximaal 24 seconden je favoriete nummer op in een video. Let op: wel horizontaal filmen!
3 Doe mee!
Upload en verstuur jouw video. Nadat je jouw video hebt ingestuurd zul je daarna jouw exclusieve clip per e-mail van ons ontvangen. Na ontvangst kun je de link via Facebook delen en kun je jouw auditie ook laten publiceren in de The voice recorder Gallery op de website.
Er ging iets mis bij het uploaden. Je kunt uitsluitend MP4 video uploaden, tot 40MB.
Selecteer of neem op

Bezig met uploaden

Je video word nu geüpload. Even geduld alstublieft.
Annuleren

Video geupload

Bekijk de preview van jouw video! Ben je niet tevreden met het resultaat? Neem hem dan gerust nog een keer op. Ziet hij er helemaal top uit? Log dan in zodat we de exclusieve clip naar je mail kunnen sturen.
Opnieuw opnemen
We zijn nog bezig met het verwerken van je video. Deze verschijnt hier in enkele ogenblikken.